Καλωσήρθατε στο Ξενοδοχείο Τόσκα

Η φύση ζωγράφισε με περισσή ομορφιά την ξεχωριστή αυτή γωνιά της γης, που συνδυάζει την πανέμορφη παραλία με τα γαλαζοπράσινα αιγαιοπελαγίτικα νερά, την καταπράσινη φύση που φτάνει μέχρι την πλούσια χρυσή αμμουδιά, τους επιβλητικούς βράχους που ανάμεσά τους ξεφυτρώνουν τα μικρά σπιτάκια bungalows, τα μπαλκόνια των οποίων βρίσκονται πάνω από τη θάλασσα.

Η ξεχωριστή ομορφιά και αρχοντιά της φύσης σε συνδυασμό με την προσιτή σε όλους πολυτέλεια του συγκροτήματος Tosca Beach, χαρίζουν την ξεκούραση και την ηρεμία για όμορφες και αξέχαστες διακοπές.

Δεν είναι τυχαίο που η Tosca έχει πιστούς φίλους δεύτερης και τρίτης γενιάς, ντόπιους και ξένους. Η ακτή της Tosca απέχει μόλις 6 χλμ. από την πόλη της Καβάλας.

Οι παραθεριστές έχουν τη δυνατότητα παράλληλα να επισκεφθούν και άλλα αξιοθέατα, ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία της περιοχής, όπως πχ. το αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, τα αρχαία ιαματικά λουτρά, που λειτουργούν ακόμη και σήμερα, την λίμνη της Κερκίνης, το περίφημο Δέλτα του ποταμού Νέστου με την σπάνια ομορφιά της φύσης, καθώς και άλλους κοντινούς θαλασσινούς προορισμούς, όπως τα νησιά Θάσος και Σαμοθράκη.