Πώς να έρθετε

Η προσέγγιση σας στην Καβάλα μπορεί να γίνει αεροπορικώς στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης, με υπεραστικό ΚΤΕΛ συγκοινωνίας από οποιονδήποτε νομό της Ελλάδας , ακόμα και με τρένο το οποίο φτάνει στη Δράμα.

Το ξενοδοχείο είναι εγκατεστημένο πλησίον του οικισμού του Παληού και η απόσταση του από το κέντρο της πόλης είναι μόλις 6 χιλιόμετρα , απέχει μόλις 30 λεπτά από την πόλη της Δράμας, ενώ η απόσταση του από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης είναι μόλις 20 λεπτά.

Η μεταφορά σας από την πόλη στο ξενοδοχείο μπορεί να γίνει με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα ΚΤΕΛ εκτελούν δρομολόγια κάθε μισή ώρα με προορισμό το Παληό, την Ηρακλείτσα και την Νέα Πέραμο . Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί το οποίο θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον προορισμό σας μόλις σε 10 λεπτά από το σταθμό των ΚΤΕΛ. Για ακόμα πιο εύκολη μετακίνηση από και προς το ξενοδοχείο, μπορείτε να νοικιάσετε όχημα ΙΧ από τα πρακτορεία της πόλης, ενώ στην διάθεση σας βρίσκονται πάντα και τα αστικά λεωφορεία, τα οποία εκτελούν δρομολόγια κάθε 20 λεπτά.